Welke serie is geschikt voor jou

Trampolines

Natuurlijk zijn er verschillende soorten trampolines voor de verschillende springers. Iemand die professioneel springt heeft een andere soort nodig dan iemand die voor de lol een uurtje in de tuin springt, feit is wel dat beide modellen van uitstekende kwaliteit moeten zijn. In de webshop heb je de keuze uit verschillende lijnen, om zo de verschillen en eigenschappen te kunnen benadrukken. De Orbit Family Serie is uitstekend geschikt voor het hele gezin, voor zowel ouders als kinderen om van te genieten.

Voor de professionele springer

Wanneer je wat meer eist van een trampoline, of ben je een professionele sporter dan maak je dankbaar gebruik van de Primus Sport Serie. In tegenstelling tot de Family serie hebben deze trampolines geen net eromheen, de doeken die zijn gebruikt zijn bedoeld voor de serieuze springer of turner. Maar ben je van mening dat je beter wilt leren springen met bepaalde technieken, dan kun je ook gebruik maken van deze serie. Voor iedereen die wat meer eist dan het hobby model maakt hier dankbaar gebruik van.

Trampolines

Veilig springen op een evenement

In openbare gelegenheden zijn trampolines ook erg gewild om even op te kunnen springen, denk aan de kinderspeeltuin waar kinderen zich er uren op vermaken. Je kunt je voorstellen dat deze modellen andere eigenschappen moeten hebben, vaak worden ze zwaarder belast dan de andere modellen en ook moeten ze weer en wind doorstaan. De Public Use Serie is speciaal gemaakt om in publieke ruimtes gebruikt te worden, ook daar moet er veilig gesprongen kunnen worden door jong en oud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *