Sneller buikvet verbranden met de vreemde tips

Het nieuwe jaar is begonnen. Waarschijnlijk heb je, net als veel andere mensen, goede voornemens opgesteld voor het nieuwe jaar. Of misschien doe je niet aan goede voornemens, maar heb je er wel over nagedacht. Veel mensen willen bijvoorbeeld iets in huis veranderen, of een grote schoonmaak houden. Misschien heb je altijd al een schuurtje willen bouwen, of wil je de slaapkamer opnieuw schilderen. Daarnaast maken veel mensen goede voornemens over beweging. Ze willen (opnieuw) beginnen met sporten, vaker wandelen, of buikvet kwijtraken. Goede voornemens over beweging en gezonder leven zijn best moeilijk aan te pakken. Iedereen geeft weer andere tips, dus welke helpen nu echt? Voor meer afslanktips klik hier. 

Tips voor buikvet kwijtraken

Er zijn een heleboel tips voor buikvet kwijtraken online te vinden. Voor meer afslanktips klik hier. Vaak worden er adviezen gegeven over wat voor soort beweging je moet doen, of over wat je het best wel of niet kunt eten. Op de website van koolhydraatarmerecepten.nl vertelt Diana Verbeek het een en ander over haar ervaringen. Veel mensen, waaronder Diana, dachten dat je voor buikvet kwijtraken vooral buikspieroefeningen moest doen. Dat klinkt ook logisch, want je wil je buik trainen om buikvet kwijt te raken. Echter blijkt dat het net iets anders werkt. Jouw lichaam bepaalt namelijk zelf waar vet wordt verbrand. Je kunt dus niet kiezen om ergens plaatselijk vet te verbranden. Wat wel werkt is het doen van oefeningen voor het hele lichaam. Wanneer je alles traint, ga je vanzelf vet verbranden. Eerst zal dit misschien op plekken zijn waar je het niet wil, maar je gaat vanzelf merken dat ook jouw buikvet zal verbranden. Focus je dus niet alleen op de buik, maar train alles evenveel. Push-ups zijn bijvoorbeeld goede oefeningen om mee te beginnen. 

Niet alleen bewegen, maar ook eten

Niet alleen beweging is belangrijk om buikvet te verbranden. Je voeding heeft hier ook grote invloed op. Veel producten die je eet zullen zonder dat je het weet bewerkt zijn. Niet alleen chips of snoep, maar wist je dat mueslirepen bijvoorbeeld ook bewerkt zijn? Diana geeft bijvoorbeeld de tip om een boterham met vlokken in te wisselen voor een bak kwark met aardbeien en banaan. Al snel zul je merken dat je door het eten van meer eiwitten en juiste koolhydraten vet zult verbranden. Voor meer afslanktips klik hier. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *