Een gezonde levensstijl begint bij jezelf

Wil jij gezond 2021 in? Dat kan natuurlijk. Iedereen heeft zo zijn goede voornemens voor het nieuwe jaar. En we beginnen allemaal erg vlot eraan, alleen het nadeel is dat we snel weer stoppen ermee. Het is dan natuurlijk de truc om dan ook nog door te zetten. Zodat jij jouw doelen kan behalen. Want dat wil je natuurlijk. Maar met een beetje hulp, kom jij er uiteraard.

 

Sporten in het nieuwe jaar

We zien het elk jaar weer in januari. De sportscholen die stampesvol zijn omdat iedereen zich aan zijn goede voornemen wilt houden. Maar dan zien we ook in maart dat de sportsholen weer leger zijn. Want mensen haken dan weer af. En dat is jammer. Want als je doorzet dan kan jij jouw doel behalen. En het is zo dat het niet snel gaat. Afvallen en een gezonde levensstijl kost tijd. En daar moet je ook de tijd voor nemen. Maar wil je liever niet in een sportschool sporten omdat je je misschien op een of andere manier schaamt. Of dat je denkt dat je andere mensen niet kan bijhouden, dan kan je ook eerst een personal trainer zaandam, amsterdam of een andere stad. Dan kan je eerst op je eigen tempo gaan sporten en er in komen om daarna te gaan knallen in de sportschool. Het kan ook fijn zijn om een personal trainer te nemen zodat je echt met een focus kan gaan sporten en je aangespoord wordt om echt alles te geven. Dat wil je natuurlijk wel. Want je wilt alles eruit halen om het beste resultaat te behalen. 

 

Hoe ga jij komend jaar het beste resultaat behalen? Je moet wel onthouden dat je een combinatie moet hebben van voeding en sporten. Dus je moet voor 80% op je eten letten en de overige 20% is het sporten. En dan is het ook belangrijk om een goede balans te vinden tussen sporten en rust pakken. Want ga je elke dag vol sporten, dan heeft je lichaam geen rust en kan het niet herstellen van het sporten. En dan heb je niet het resultaat wat je natuurlijk wilt met sporten. Wanneer je dan ook een personal trainer hebt, dan heb je ook gelijk de begeleiding die je nodig hebt voor een goede balans. 

 

Dus laten we knallend en sportend het nieuwe jaar in gaan om het beste uit onszelf te halen en onze doelen te behalen. Ga jij er ook voor in 2021?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *