Bekijk deze luchtbuks winkel

luchtbuks winkel

DB Schietsport is een luchtbuks winkel in de gemeente Uden. Hier kan je een optiek, kogeltjes, lucht wapens en accessoires kopen. Je kan ook producten kopen om uw  luchtbus te onderhouden zodat deze in goede staat blijft. Ze zijn altijd telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van half 9 tot 6.

Producten

Als je je luchtbuks zo goed als nieuw wilt houden kun je deze onderhouden. DB Schietsport verkoopt hiervoor onder andere een loopreiniger en wapenolie. Er zijn nog meer onderhoudsproducten die ze beschikbaar stellen zodat u uw luchtbuks kan verzorgen.

In een luchtbuks winkel kunt u natuurlijk ook een echte luchtbuks kopen. Die hebben ze in diverse soorten, maten en prijzen. Hier zijn ook optieken voor beschikbaar waardoor u beter kunt richten. Ook hier hebben ze weer veel keuze. DB Schietsport heeft een groot assortiment met kogeltjes. Ze hebben kogels in alle kalibers en van alle gerenommeerde fabrikanten. 

Ze hebben accessoires voor je luchtgeweer. Denk hierbij aan lampen, dempers en koffers. Ze hebben ook onderdelen zodat je iets kan vervangen mocht er iets kapot zijn aan je luchtbuks. Als u in het donker wilt schieten is dat geen probleem want DB schietsport verkoopt ook nachtkijkers. Door deze te gebruiken is het geen enkel probleem om in het donker je luchtwapen te gebruiken. Maar ze hebben ook andere accessoires zoals messen, schietkaarten en doelen. Deze schietkaarten hebben ze ook in verschillende soorten. Op sommige staan dieren afgebeeld terwijl op andere gewoon rondjes of een doel staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *